230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Jubilarna 20. Motorijada u Trebinju opravdala očekivanja

Tokom vikenda održan je jubilarni 20. Moto skup na lokaciji bivše kasarne u Trebinju.

190609 moto

Organizator je Moto Klub „TNT“ iz Trebinja i Turistička organizacija Trebinja, a pokrovitelj grad Trebinje.

Kao i prethodnih godina, skup je trajao tri dana uz bogat muzički program u kome je učestvovao veći broj rok bendova. Skup je počeo u petak 7. juna, a taj dan je bio predviđen za dolazak gostiju i smeštaj u kamp.

Petak veče je bilo rezrvisano za koncert legendarnog rok benda Riblja Čorba.Poznati stari hitovi ovog benda sve prisutne su vratili u neka stara vremena, a na kraju nastupa roker je doživeo ovacije od strane 2.000 posjetilaca koji su se okupili za ovu priliku.

Subota 8. jun bio je glavni dan manifestacije. Učesnici su u prepodnevnim časovima obilazili centar grada, obližnje manastire, pojedinici su uživali na kupanju u obližnjim izletištima, kao i na moru, a svi su sa nestrpljenjem očekivali veliki defile.

Od 18 časova defile sa preko 2.000 dvotočkaša krenuo je od kampa kroz centar grada. Kolona dvotočkaša prošla je kroz centar Trebinja, a tradicionalno se na ulicama okupio veliki broj građana kako bi ispratio ovu nesvakidašnju feštu.

 

Subota uveče je bila rezervisana za koncert Zabranjenog pušenja iz Sarajeva koji je privukao veliki broj posjetilaca u u moto kamp. 

Nedelja, poslednji dan „Motorijade“ bio je rezevisan za napuštanje kampa i sumiranje rezultata. Ovogodišnji moto skup je u popunosti opravdao očekivanja i sa pravom treba da bude u vrhu turističkih manifestacija, saglasni su svi u gradu na Trebišnjici.