181011 dineco kuhinje baner 180607 tepih servis baner2

  • 150123 baner apis3
  • 150123 baner apis2
  • 150123 baner apis1

  • 190914 siko baner
  • 190914 siko baner2
160123 mjesto za vasu reklamu 170901 best baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Čari Trebinja predstavljene na Zlatiboru

Turistička organizacija Grada Trebinja je u subotu 13. jula mještanima Zlatibora i turistima koji su tamo boravili priredila promociju turističke ponude Trebinja sa ciljem predstavljanja svega onoga što Trebinje može ponuditi gostima koji ga posjete.

190714 zlatibor

Ovo je prvi put da se Trebinje auditorijumu Zapadne Srbije predstavlja na ovaj način, a aktivnost je priređena kao rezultat odlične saradnje koju su uspostavile turističke organizacije Trebinja i Zlatibora.

U pitanju uzvratna posjeta s obzirom da je u mjesecu maju tekuće godine TO Zlatibor uz svoj KUD predstavila Zlatiborski kraj stanovnicima Trebinja, medijima, ali i turistima.

Akcenat promocije stavljen je na gastro ponudu, kulturu i tradiciju Trebinja i Hercegovine, pa su sa tom namjerom kao direktna podrška na Zlatiboru boravili predstavnici Hercegovačke kuće sa širokim asortimanom proizvoda, ali i predstavnici veterana GKUD-a “Alat Swisslion”.

 Za Turističku organizaciju Trebinja, ali i za Trebinje generalno ova promocija bila je od velikog značaja zbog činjenice da je Zlatibor svojevrstan dragulj turističke ponude Srbije i jedna od najznačajnijih i najatraktivnijih turističkih destinacija Regiona koja bilježi konstantan rast.

Obzirom da je na Zlatiboru trenutno “špic” ljetnje turističke sezone iskorištena je savršena prilika da se velikom broju posjetilaca na jedan originalan način uputi pozivnica da posjete Trebinje.