230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Najava: 2. Internacionalni festival klasične muzike "Music & More Summer Fest"

U organizaciji Music & More Summer Fest INC., a ,pod pokroviteljstvom Grada Trebinja, u našem gradu će se od 2. do 14. avgusta održati drugi po redu internacionalni festival klasične muzike “Music & More Summer Fest” na kome će nastupiti sedamdeset izvođača iz SAD-a, Istočne Azije i Evrope.

180810 koncert


Za vrijeme trajanja festivala koji je svojevrsna sinteza muzičke, scenske i likovne umjetnosti biće održano deset koncerata na sedam lokacija / Trg pjesnika pod platima, Amfiteatar na Crkvini, Кulturni centar Trebinje, Muzej Hercegovine, Vila Lastva, Crkva Svetog Blagovještenja u Dubrovniku/.
Festival koji postavlja naš grad na kulturnu mapu svijeta, ove godine u bogatom pratećem programu ima baletsku trupu “Artist plus” i slikarsku prezentaciju “Prirodne boje Renesanse”, Majkla Prajsa.
Jonel Petroj, kompozitor koji je prošle godine Trebinju darovao “Sunčani valcer”, kompoziciju inspirisanu Dučićevom pjesmom Sunce, ove godine na prvom gala koncertu koji će se održati 4. avgusta u 20 časova i 30 minuta u amfiteatru na Crkvini premijerno će izvesti “КREDO 800”, kompoziciju posvećenu velikom jubileju – 800 godina od osnivanja Eparhije Zahumsko – Hercegovačke i Primosrske.

190802 musicandmore

Program “Music & More SummerFest”- a pogledajte na linku:

http://musicandmoresummerfest.com/schedule-and-events