230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Uspješno održan Humanitarni turnir za Džaju

Protekle noći je u trebinjskom naselju Hrupjela nakon četiri vrela ljetna dana uspješno završen humanitarni turnir "Hrupjela 2019" koji je okupio veliki broj učesnika u zajedničkoj misiji prikupljanja novčanih sredstava za pomoć u liječenju našeg prijatelja i velikog borca Danijela Pudara Džaje.

190812 idelopta

Mještani ovog naselja uz svesrdnu pomoć Džajinih prijatelja iz Kafe bara BRKO su besprijekorno obavili organizaciju turnira.

U omladinskoj konkurenciji pobjednik je bila ekipa "Paćani", dok je u seniorskoj konkurenciji pobjednik bila ekipa "Gorica". Pobjednici u šutiranju trojke 2x2 su bili Đorđe Popovac i Miodrag Grujičić.

Turnir je trajao četiri dana i okupio je preko 300 fudbalera i košarkaša, pionira, omladinaca i rekreativaca sa preko 60 prijavljenih ekipa. Na radost organizatora, a na ponos Trebinja za liječenje i rehabilitaciju našeg Džaje sa kotizacijama i humanitarnim prilozima prikupljen je značajan novčani iznos koji će biti uplaćen na njegov žiro račun.

Nakon odigranih utakmica i kratkog predaha za sve učesnike turnira kao i za brojne goste, priređena je prava gozba i druženje uz gulaš i jagnjeće pečenje.

IDE LOPTA