230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Zabavna manifestacija "Igre bez granica" stiže u Trebinje!

Grad Trebinje će se 21. septembra pridružiti veselom karavanu sportsko-zabavne manifestacije "Igre bez granica", koji će okupiti veliki broj mališana.  

190910 ibg1

Manifestacija će se održati u Sportskoj dvorani "Miloš Mrdić" u subotu 21. septembra, od 11 do 17 časova.

„Igre bez granica” je događaj namijenjen za svu djecu, a priliku da se takmiče imaće mališani osnovnoškolskog uzrasta.

Predviđeno je takmičenje preko 400 mališana koji će kroz nekoliko poligona pokazati brzinu, spretnost te sklonost ka timskom duhu. Na ovaj način poslaće poruku svojim vršnjacima koliko je važan sport, fizička aktivnost i generalno zdravi stilovi života. Sadržaj će biti obogaćen gostima iznaneđenja, a pobjedničke ekipe će osvojiti vrijedne nagrade.

Događaj je potpuno besplatan za sve posjetioce i takmičare.

190910 ibg

Savremeni način života roditeljima diktira ubrzan tempo zbog čega imaju sve manje vremena da provode sa djecom. Ovo je prilika da se to promijeni. Roditelji će bodriti svoje mališane sa tribina, uživati u zabavnom programu, kao i revijalnom dijelu prije samog takmičenja.

Osim osnovaca, djece iz vrtića, kao i djece iz sportskih klubova i škola sporta, nastupiće i mališani sa poteškoćama u razvoju iz Trebinja, iz udruženja „Sunce nam je zajedničko”, kojima će biti doniran dio sredstava da unaprijede svoj rad.

U „Igrama” uživaju i roditelji i djeca, a osmijesi na njihovim licima i sreća tokom takmičenja, ali i nakon završetka manifestacije, se zaista ne mogu opisati riječima – to se mora doživjeti na licu mjesta! Upravo iz ovih razloga, uz manifestaciju su brojni sponzori bez kojih ništa od ovoga ne bi bilo moguće. Osim takmičenja u zabavnim igrama koje su animatori smislili specijalno za ovu priliku, sve prisutne očekuje bogat revijalni program u sali za koji će biti zaduženi plesni klubovi i sportska udruženja. Sve posjetioce i navijače će dočekati brojne kreativne radionice, te slatki i osvježavajući kutak, koje su pripremili sponzori „Jaffa Igara bez granica”.

Svi zainteresovani svoje takmičare i ekipe mogu prijaviti OVDJE.