230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Remi rukometašica, Kovačević izborila bod za Leotar

Danas su rukometašice Leotara odigrale meč trećeg kola Prvenstva Srpske, a neugodne protivnice su im bile iskusne rukometašice Radnika iz Bijeljine.

191006 zrkleoradnik

Mlade Trebinjke sjajno otvaraju meč i dolaze do značajne prednosti, ali nedugo za tim i gošće pronalaze ritam i vraćaju se u utakmicu, da bi pred kraj poluvremena okrenule rezultat u svoju korist (6:7). Drugo poluvrijeme donijelo je isti odnos snaga. Domaće igračice sa igračem manje, prije svega odličnom odbranom i sjajnim intervencijama Ivane Kisin koja je večeras zabilježila preko 15 uspješnih odbrana, ostvaruju prednost i odvajaju se na dva gola razlike. Deset minuta prije kraja susreta igračice Leotara sa igračem više ne uspjevaju da povećaju prednost i mirno privedu meč kraju, što im se vraća, i gošće u zadnjoj minuti susreta dolaze do izjednačenja i vodećeg gola, koji im osigurava sva tri boda u Trebinju. Rukometašice Leotara kreću sa centra u posljednji napad, međutim Bijeljinke se sjajno brane i kada su svi mislili da je meč gotov, sa zvukom sirene sudijski par svira zadnji faul na meču. Gošće se postrojavaju u živi zid, a Marija Kovačević pravi potez susreta, inteligentno lobuje i zid i golmana za konačnih 14:14 i podjelu bodova.

ŽRK LEOTAR - ŽRK RADNIK 14:14 (6:7)

SD "Miloš Mrdić" Trebinje, Gledalaca: 40. Sudije: Ivanišević/Mavrak.

U narednom 4. kolu Leotar se narednog vikenda sastaje sa ekipom Knežopoljka.

Leotar: Kisin, Gaćina 5, Jegdić 2, Bulajić, Brkan 1, Crnogorac 1, Ratković, Kovačević 5, Pištinjat T. Pištinjat M. Trener: Zdravko Komnenović.

Radnik: Letić, Maksimović, Simić, Vukobrat 7, Savić, Spasojević 1, Vićić 3, Stanojević 1, Pejić 2. Trener: Miomir Trifković.