230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Kulinarsko-kreativna radionica za mališane u Hotelu NAR

Danas je Hotel NAR iz našeg grada pripremio veselu kulinarsku radionicu za svoje male posjetioce.

191013 picaparti

Mališani su koristili svih svojih deset prstiju, mijesili, oblikovali i začinjavali tradicionalnu italijansku poslasticu i tako postali pravi mali pica majstori. Za sjajnu atmosferu u toku pravljenja pice bio je zadužen klovn Cvijećko koji je sa svojim ludorijama do suza nasmijavao i mališane i njihove mame.

Kako nam kažu iz ovog ugostiteljskog objekta, u planu su i druge zabavne i edukativne radionice sa ciljem da se kroz razigranu atmosferu i pametnu zabavu njeguje dječija mašta, umijeće improvizacije i samostalno osmišljavanje praktičnih ideja, rješenja i načina zabave. U planu je da se radionice održavaju dva puta mjesečno, a svi zainteresovani svoje klince mogu prijaviti u Hotelu Nar ili preko kontakt telefona 059 22 66 00, dok ćete program i najave moći pratiti na Vašem Lokoportalu.

"Pri osmišljavanju naših aktivnosti pratimo aktuelne trendove u dječjoj edukaciji i pametnoj zabavi, a volimo biti korak ispred njih i osmisliti nešto sasvim neuobičajeno, originalno i jednostavno svoje, a sve kroz igru i druženje. Naši mali pekari su svakako uživali u ukusnoj pici koju su sami pripremili i već nas pitaju, kada ćemo to ponovo uraditi", kaže nam Dario Begenišić iz Hotela Nar.