230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Predstavljamo Vam grupaciju "Dineco Group"

Firma "Dineco" d.o.o. Trebinje osnovana je 2006. godine s sjedištem u Trebinju, koja ima za cilj postati regionalni lider u trgovini i proizvodnji roba iz građevinske oblasti.

110309-dineco1

U razgovoru sa vlasnikom grupacije Dineco Group gospodinom Duškom Pantovićem saznajemo:

Primarna djelatnost firme u početku je bila trgovina uvoznih proizvoda, kao što su sigurnosna, blind vrata, tuš kabine, kade, česme i egzotične vrste bambusovih parketa.  Vrlo brzo tržište prepoznaje kvalitet i proizvoda i usluga, što dovodi do proširenja aktivnosti na izvođenje završnih radova u građevinarstvu.

Zatim "Dineco" d.o.o. godine 2007. osniva preduzeće "DINECO PLUS" uvodeći proizvodne djelatnosti, preradu prirodnih mermera i granita kao i proizvodnju namještaja od pločasith materijala.

Progresivnom rastu preduzeća svjedoči i podugačka lista zadovoljnih klijenata.

2008. godine firma Dineco d.o.o. ulazi u franšiznu mrežu "Economic" d.o.o. iz Viteza otvarajući prodajno mjestu u centru grada na prostoru od 300 m2.

"Posebno bih naglasio odličnu saradnju , sa firmom Stanišić d.o.o. Pale sa kojom smo na principu partnerskog ulaganja  2009. godine suosnivali preduzeće "SP STONE" d.o.o.  Pale, koje pored pogona za preradu prirodnih mermera i granita u Palama, ima takođe stovarište građevinskog materijala i vijačne robe u Trebinju", istakao je Duško Pantović.

"Dineco" d.o.o. kroz svoja preduzeća Dineco d.o.o. Novi Sad i Dineco ar d.o.o. Podgorica plasira svoje proizvode i robe u zemlje u okruženju.

Širenjem asortimana roba i djelatnosti kroz partnerska preduzeća firma DINECO d.o.o. prerasta u grupaciju, i u narednom periodu planira nastaviti rad pod novim imenom "DINECO GROUP".

Kako saznajemo iz daljeg razgovora sa gospodinom Duškom Pantovićem, firma ima sve potrebne certifikate i licence za visokogradnju i niskogradnju po standardu za sisteme upravljanja ISO 9001:2008 , koji se odnosi na izvođenje građevinskih radova i trgovinu materijalom i robama za završne radove u građevinarstvu. 

"Početkom 2011. godine uspješno smo završili projekat izgradnje gradskog šetališta koje obalom Trebišnjice povezuje Kameni i Arslanagića most. Projektom je izgrađena staza za šetanje kao i staza za bicikliste i sve je uredno osvjetljeno. Izgradnju šetališta su finansirale Hidroelektrane na Trebišnjici, koje su izvođenje ovih radova povjerili  Dineco Grupi, navodi Duško Pantović.

Grupacija trenutno zapošljava 32. radnika, a u budućnosti planira povećavati  broj zaposlenih, po potrebi i širenju na tržištu.

110309-setaliste

110309-dineco-setnja_019

110309-dineco-setnja_005

110309-dineco-setnja_043

Sve ostale informacije o firmi "Dineco Group" možete naći na njihovom zvaničnom web sajtu www.dinecogroup.com.