230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

KMF Leotar siguran protiv Ugljevika

Danas je u Trebinju u Sportskoj dvorani u Bregovima odigran meč zaostalog prvog kola Druge futsal lige Istok, u kojem su se sastali Leotar i Ugljevik.

191208 kmfleotar

Leotar je na svom parketu nadigrao goste rezultatom 4:2 i tako nakon košarkaša, košarkašica i rukometaša upotpunio pobjednički sportski vikend u Trebinju. Gosti su od početka meča igrali krajnje agresivno sa visokim pritiskom na prvu liniju Leotara, koji je sa druge strane maksimalno iskorištavao greške futsalera iz Ugljevika i tresao njihovu mrežu iz kontranapada. Na odmor se otišlo sa rezultatom 4:0. U drugom diijelu Ugljevik pokazuje još više želje i agresivnosti i gotovo do kraja meča igralo se na polovini Leotara, koji je u nastavak ušao dosta opuštenije. Taktika gostiju se isplatila i igrači Ugljevika za samo dva minuta postižu dva gola. Sa ciljem da bodovi ostanu u Trebinju, Leotar nakon primljenih golova i tajm-out-a kreće maksimalno fokusirano. Odbrana je odigrala skoro bez greške, a golman domaćih Risto Perišić je bio na visini zadatka. Mogao je Leotar i do ubjedljivije pobjede preko Čečura koji nije realizovao dvije odlične šanse.

U strijelce su se danas upisali Miljan Vico dva puta, Srđan Andrić i Lazar Zečević kod domaćina i Peđa Jugović i Neđo Gajić kod gostiju.

Nakon tri odigrana kola Leotar ima maksimalan skor i sa 9 bodova je na vrhu tabele.

U narednom kolu Leotar u Trebinju dočekuje Rogaticu, meč je na programu u subotu, 14.12. u Sportskoj dvorani u Bregovima sa početkom u 16 časova i 30 minuta.

SD "Miloš Mrdić" Trebinje - Gledalaca: 30 Sudije: Berak/Stupić/Vujić - Delegat: Vukasović R.