181011 dineco kuhinje baner 200601 market99 baner

  • 150123 baner apis3
  • 150123 baner apis2
  • 150123 baner apis1

200701 banerosandic  200608 eko centar usce 170901 best baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Poklon kompanije DINECO: FK “Velež” u novom ruhu

Preduzeće „Dineco namještaj po mjeri“ iz Trebinja opremilo je svlačionice i službene prostorije Fudbalskog kluba „Velež“ u Nevesinju.

200213 velez

„Ovaj potez kompanije Dineco za naš klub, koji ima skromna finansijska sredstva, mnogo znači. Prepoznali su potrebu za opremanjem naših prostorija i poklonili nam sav namještaj neophodan za normalno fukncionisanje kluba i rad naših igrača“, zahvalno kaže Žarko Laketa, predsjednik Fudbalskog kluba „Velež“.

Ovom prilikom, ugrađene su police za pehare, element za registratore, svlačionice za domaće i goste, svlačionica za sudije kao i prostor za ostavu.

Da hercegovački sport treba da živi i napreduje dokaz je i ovaj gest trebinjske kompanije Dineco.

„Želimo doprinijeti novom početku FK Velež i poželjeti im uspijeh u daljim sportskim takmičenjima“, navodi Duško Pantović, vlasnik firme Dineco. Prethodno su, uz pomoć Ministarstva omladine i sporta Republike Srpske, rekonstruisane svlačionice ovog kluba, ali je ponestalo sredstava za opremanje u vidu namještaja. „Ovim je kompletirana rekonstrukcija i nastavljamo sa radom“, zaključio je Laketa.

Dineco namještaj po mjeri je kompanija koja proizvodi sve vrste namještaja i svoj uspjeh na tržištu dokazuje ovakvim donacijama.