230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

KRENUO LEOTAR Đurasović: Nadam se da će i treći povratak biti uspješan

Košarkaši Leotara počeli su pripreme za novu sezonu, a na prvom treningu su i dva povratnika Nikola Đurasović i Stefan Mijović.

200825 djuras

Đurasović se treći put vraća u klub u kojem je počeo karijeru, a ovaj put dolazi iz Francuske, gdje je nosio dres Rena.

Pored njega na treninzima je i Stefan Mijović koji je nastupao za Mladost iz Mrkonjić Grada.

Na prvom treningu ekipa je imala domaće košarkaše: Vladimir Aleksić, Dejan Šakotić, Đorđije Ninković, Nemanja Milidragović, Nikola Đurasović, Stefan Mijović, Srđan Damjanović, Marko Raičević.

-Sa zadovoljstvom sam se vratio u matični klub. Bilo je ponuda za ostanak u Francuskoj, ali presudila je želja za povratkom da se kroz nadam se još koju sezonu karijera polako privede kraju. Nakon dva povratka 2010, 2015, nadam se da će i ovaj treći biti jednako uspješan, te da ću u svojoj 21.seniorskoj sezoni imati šta ponuditi. Sklopili smo jedan tim sa praktično domaćim igračima, u nadi da ćemo uz dobar rad i bratsku atmosferu biti konkurentni svima, uz primarni cilj da osvarimo premijerligaški status i za narednu sezonu. Treba istaći predan rad ljudi u klubu da se u ovim specifičnim vremenima obezbjede uslovi za rad i takmičarsku ekipu, a nadamo se da će uspjeti da uz pomoć grada i sponzora obezbjede sredstva za još jednog ili dva igrača, što bi nam olakšalo posao u ostvarenju postavljenog cilja, pa možda i nečeg višeg, sportski je nadati- istakao je Đurasović.

Stefan Mijović se prvi put vraća u Leotar i to nakon tri godine koje je proveo u Mladosti i Rogaškoj.

-Drago mi je da sam opet u svom klubu i želimo da u novoj sezoni ostvarimo što bolje rezultate. Na nama je da se dobro spremimo i kvalitetno radimo tokom ovog perioda- rekao je Mijović, koji je godinama među najboljim strijelcima lige Bosne i Hercegovine. (Srpskainfo)