230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Kampanja: "Ako me voliš, ostavi telefon dok voziš!"

"Ako me voliš, ostavi telefon dok voziš!“, naziv je jednomjesečne preventivne kampanje širom Republike Srpske, a koja ima za cilj podizanje svijesti o važnosti savjesnog ponašanja u saobraćaju, naročito kada su u pitanju vozači.

200909 Telefon 2020

Кampanju putem bilborda tokom mjeseca septembra sprovodi kompanija M:tel uz podršku Ministarstva saobraćaja i veza Republike Srpske, Agencije za bezbjednost saobraćaja Republike Srpske (ABS RS) i Auto-moto saveza Republike Srpske (AMS RS).

Godinama unazad kompanija M:tel aktivno djeluje na podizanju svijesti vozača o neophodnosti savjesne upotrebe telefona tokom vožnje, a ovu misiju nastavila je i ove godine.

S prvim danom nove školske godine, snažna i emotivna poruka na bilbordima širom Srpske „Ako me voliš, ostavi telefon dok voziš“, predstavlja obraćanje svim učesnicima u saobraćaju, a naročito vozačima.
Upotreba mobilnog telefona tokom vožnje može biti jedan od glavnih faktora u ometanju vozača i može uticati na povećanje mogućnosti nastanka saobraćajnih nezgoda sa ozbiljnim posljedicama. Кompanija M:tel, ABS RS i AMS RS apeluju na vozače da prihvate činjenicu da upotreba mobilnog telefona tokom vožnje može biti jednako opasna kao i vožnja pod uticajem alkohola.

Кampanja „Ako me voliš, ostavi telefon dok voziš“ biće aktivna tokom cijelog mjeseca septembra, između ostalog, i kao podsjetnik da je to mjesec kada počinje nova školska godina i kada je potreban dodatni oprez u saobraćaju, naročito kada je u pitanju bezbjednost najmlađih.