230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Trebinjci odlični vozači i još bolji domaćini!

U organizaciji AMKK Leotar u Trebinju danas je održana Auto slalom trka „Nagrada Trebinja 2020“, podržana od strane SAMSBIH i Otvorenog prvenstva SAMSRS.

200919 autoslalom

Ova sportska manifestacija vožena je na stazi ”Istočna obilaznica Gučina”, preciznije između dva kružna toka. Takmičenje se bodovalo za: CEZ - šampionat, Šampionat Bosne i Hercegovine (SAMSBIH) i Otvoreno prvenstvo Republike Srpske (SAMSRS). 

Autoslalom je relativno nova automobilska takmičarska disciplina koja doživljava veliku ekspanziju i kod nas. Mnogobrojna publika je mogla da uživa u kvalitetnim vožnjama u ovoj veoma zahtjevnoj, ali i jako interesantnoj disciplini.

Pored toga što su se vozači AMKK Leotar pokazali kao sjajni domaćini, trku su odvezli odlično i pobrinuli se da pregršt medalja ostane u Trebinju. Manifestacija je protekla u najboljem redu, a svi akteri su se strogo pridržavati epidemioloških instrukcija SAMSRS- a i Ministarstva omladine i sporta. 

Najbolji od Trebinjaca je bio Vučko Bašić koji je osvojio dvije zlatne medalje. Igor Milutinović takođe iz AMKK Leotar okitio se zlatom u Klasi 1. Orbović Radivoje osvojio je prvo mjesto i zlatnu medalju u Klasi 6, dok je u istoj trci treći bio Željko Petijević. Mirko Ateljević je bio najbrži u Klasi 7, dok je Drago Pikula osvojio treće mjesto Klasi 3. Za AMKK Leotar je nastupila i Daliborka Vučinić koja je osvojila srebrenu medalju. Trebinjskim vozačima pripalo je ekipno prvo mjesto.

Najboljim ekipama i pojedincima uručeni su pehari. Specijalne nagrade od sponzora Podruma vina PETIJEVIĆ dobile su tri najbolje ekipe u generalnom plasmanu.

Kompletni rezultati