230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Trebinjski vozači pokorili Banjaluku

U organizaciji AK "Garaža 78" danas je u Banjaluci održana autoslalom trka "Banja luka Zalužani 2020".

201010 amkkleo

AMKK Leotar osvojio ekipno prvo mjesto u generalnom plasmanu. Drugoplasirani je bio AMK EMM Jajce, a trećeplasirani SAK Komotin Jajce.

Vozači Automoto karting kluba Leotar iz Trebinja su još jednom pokazali umijeće vožnje u ovoj disciplini. U pojedinačnoj konkurenciji Igor Milutinović osvoji je prvo mjesto u klasi 1, dok je u istoj klasi drugoplasirani, sa svega nekoliko stotinki razlike, bio Miloš Lečić. Dušan Ćaćić je u Klasi 5 osvojio treće mjesto, u Klasi 6 Željko Petijević osvojio je prvo mjesto za jednu sekundu ispred svog klupskog kolege Radivoja Orbovića.

Neprikosnoveni gospodar klase 8 Vučko Bašić još jednom je ostvario najbolji rezultat, dok je Drago Pikula bio drugi u istoj klasi.

Takmičenje koje je podržao Auto-moto savez Srpske boduje se za Prvenstvo Republike Srpske (SAMSRS) i Šampionat BiH (SAMSBIH).

Primjer koji daju organizatori unosi nadu za sve takmičare u ovom sportu, jer je ovo pokazatelj da automobilizam ipak nije u potpunosti zaboravljen te da i dalje postoje ljudi i kolektivi koji prepoznaju potencijal ovog sporta, ali i kvalitet automobilista.