230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Stiže novi trener Leotara

Danas je završena sjednica Upravnog odbora FK Leotar, na kojoj je razmatrano trenutno stanje u klubu. Nakon što su u pet kola Premijer lige BiH osvojena samo četiri boda, članovi UO izrazili su nepovjerenje stručnom štabu i sportskom direktoru kluba.

110713-kontrolni_mec_leotara_023

Na sjednici koja je počela juče, a nastavljena danas u 9 sati, donešena je odluka o promjeni trenera. Novi trener trebinjskog premijeligaša će biti Bogdan Korak, bivši fudbaler Rada i trener Hajduka iz Kule, Radničkog iz Kragujevca i nekoliko klubova u inostranstvu. Korak će u Trebinje stići za par dana na prijateljsku utakmicu između Leotara i podgoričke Budućnosti.

"Nakon što smo u prvih pet kola osvojili samo četiri boda, odlučili smo se da napravimo neke promjene u klubu", rekao je predsjednik UO Luka Petrović. Na sjednici smo iskazali nepovjerenje glavnom treneru Slavku Joviću i njegovom pomoćniku Siniši Mulini, kao i sportskom direktoru Rajku Ćapinu. Očekujemo da novi trener, Bogdan Korak, donese promjene koje će unaprijediti igru Leotara, ali i donijeti rezultate, a imaće za cilj i popravljanje atmosfere unutar ekipe", naglasio je Petrović.

110902-korak

Bogdan Korak