230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Korak: Agresivno do rezultata

Na danas održanoj press konferenciji  u prostorijama FK Leotar novinarima se obratio novoimenovani trener Leotara Bogdan Korak, koji je ovom prilikom izrazio veliku ambiciju za napredak kluba i postizanje dobrih rezultata u budućnosti.

110904-press_korak_leotar_014

Korak je ovom prilikom istakao da će Leotar ubuduće igrati mnogo agresivnije i disciplinovanije. "Ja nisam došao ovde da pravim ime i karijeru, došao sam ovde da radim i da napravim jedan novi Leotar koji zaslužuje da stalno bude u samom vrhu tabele. Mislim da sam došao u pravom momentu za Leotar i da je ovo pravo vrijeme da se neke stvari promjene u ovom klubu."

"Ja sam "fajter" trener, ne plašim se ničega, ni utakmice, ni treninga, ni toga šta može da se desi, uopšte ne razmilšljam o tome da li ćemo da izgubimo ili pobijedimo utakmicu, vjerujem u rad i disciplinu, jer bez toga nema ni igre ni rezultata. Ja dobro poznajem klub Leotar i ovu ligu i mislim da mogu da napravim promjenu i da igru jednog velikog kluba kao što je Leotar, podignem na mnogo veći nivo," poručio je Korak.

"Što se tiče osvježavanja fudbalskog kadra, mislim da trenutno Leotar ima na raspolaganju samo 12 igrača, što je vrlo malo da se odigra ova polusezona. Ja ću dati sve od sebe da, u saradnji sa čelnim ljudima iz kluba, odmah dovedem jednog mladog igrača iz Gane koji će sigurno podići igru Leotara za 30%. To je inače najbrži igrač Gane i moj bivši igrač kojeg sam trenirao u Africi, istakao je Korak"

"Na jučerašnjoj utakmici koju sam pratio sa tribina Leotar je izgledao premoreno, zadovaljan sam sa odbranom, a sa navalom i napadačima moram da radim na stavu i agresivnosti. Ipak je to bila prijateljska utakmica kojoj igrači potpuno drugačije pristupaju, za razliku od prvenstvenih utakmica."

"Na sledećoj utakmici koju igramo u gostima protiv Slavije, mislim da možemo da uzmemo sva 3 boda, jer je ekipa Slavije u maloj krizi poslije primljenih 10 golova u dvije utakmice. Ipak sve zavisi kako uđemo u utakmicu, i ako prvi postignemo gol sigurno kući donosimo 3 boda. 

"Navijačima Leotara poručujem da ću dati sve od sebe da napravim Leotar kakav ja poznajem, jer je Leotar jedan veliki klub sa dugom tradicijom, koji zaslužuje da stalno bude među prva 4 kluba na tebeli," istakao je Korak.