230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Alatničari na dobrom putu

Košakaši Leotara pobijedili su sinoć, u prvom pripremnom meču ekipu Varde iz Višegrada rezultatom 73-64,  ali malobrojnu publiku obradovala je činjenica da je stvorena ekipa koja će i ove godine imati zapaženu ulogu u Premijer ligi BiH.

110904-kosarka

„U pripremnom periodu pokušaćemo, iako radimo po izuzetno teškom vremenu da između ostalog razigramo i nekoliko mladih igrača koji su ovdje sa nama. Ovo je ekipa sastavljena od igrača iz Trebinja sa izuzetkom Josipovića. Ovi mladi će sigurno dobiti šansu u narednom šampionatu. Pokušaćemo da razradimo i jedan novi sistem sa dvije pokretljive „četvorke". Zadovoljan sam i radom i zalaganjem igrača, i vjerujem da ćemo imati uspješnu sezonu, kaže Radomir Kisić šef stručnog štaba „Leotara".

Trenutno u takmičarskom pogonu nije kapiten Duško Marković koji pregovara sa upravom kluba. Trebinjci su u potrazi sa kvalitnim plejmejkerom koji će voditi igru Leotara u narednoj sezoni.

Kako nezvanično saznajemo koncern SL IAT će i u narednoj sezoni finansirati Leotar ali je neizvjesno hoće li to biti na prošlogodišnjem nivou. Inače trebinjski košarkaši su jedna od rijetkih ekipa na BiH prostorima koja nema, za sada, problema sa finansiranjem kao ni duga prema bilo kom od igrača. Ta činjenica, uz poznat rad sa mladim kategorija,a garant je da će SL IAT Leotar dugo igrati zapaženu ulogu u BiH košarci.