230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 

Kako isključiti najdosadniju YouTube opciju

Ne morate da zalazite duboko u meni YouTube sajta i njegova podešavanja, uradite to odmah, jednim klikom isključite AutoPlay!

150327 yt
Nakon što ste isključili reklame i sav onaj silni tekst i poruke koji iskaču na YouTubu vreme je da se rešite još jedne dosadne opcije, koja se pojavila niotkuda!

Nedavno je YouTube svim korisnicima po svom nahođenju omogućio AutoPlay opciju koja automatski nastavlja s emitovanjem sledećeg videa zasnovanog na tome šta ste pogledali. Recimo, odgledali ste novi spot omiljene grupe i nakon njega, iako vi to niste želeli, kreće s emitovanjem novi spot te ili neke slične grupe.

Dosad ste opciju isključivanja ovog automatizovanog procesa morali da obavite u Podešavanjima YouTube sajta, a sad to možete da uradite odmah - sa YouTube video plejera. Pogledajte našu sliku, potražite oznaku AutoPlay, koja se nalazi s desne strane sajta ili odmah ispod video plejera YouTuba i jednostavno kliknite na plavu kvačicu - da posivi. To je to - YouTube više neće puštati video za videom i sami ćete moći da odlučite da li ćete ili nećete nastaviti saslušanjem i gledanjem muzike ili nekog drugog sadržaja.