230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 

Fitnes klub "Tonus" Trebinje

U trebinjskom naselju Bregovi u centru grada u okviru Sportskog centra "Srđan Aleksić" radi savremeno opremljeni Fitnes klub koji nosi ime "Tonus".

180228 tonus1

Dobro došli u TONUS !

Fitness klub u centru Trebinja predstavlja pravi potez vlasnika, jer mladima pruža mogućnost da se okrenu sportu, oblikuju svoje tijelo, vode zdrav život i eliminišu poroke kojima su danas sve više izloženi. Riječ je o vježbaoni za cijelo Trebinje čiji su start pozdravili sportski klubovi i profesionalni sportisti.

Osim povoljne mjesečne članarine i popusta za klubove i reprezentativce koji će ovde biti u mogućnosti da popravljaju kondicionu formu, vlasnici edukuju vježbače da se pridržavaju režima propisane ishrane, provjere zdravstvenog stanja, mogućnosti fizičke izdržljivosti i uz maksimalne mjere opreza kako ne bi došlo do neželjenih povreda.

Rad na trenažnim spravama odvija se po svjetskim standardima i programu teretane, fitnes, kardio programu, a tu su i individualni treninzi sa ličnim trenerom.

Fitnes klub opremnljen je i prostranim tuš kabinama, toaletom i svlačionicama posebno za žene i muškarce, kao i ormarićima za lične stvari, a uskoro će biti postavljena i sauna. 

Uz najsavremeniju opremu, kafe-protein bar, moći ćete da vježbate po veoma pristupačnim cijenama. Dakle, vježbanje po vrhunskim standardima više nije privilegija odabranih.

SLOBODNO VJEŽBANJE

Kao što i sam naziv programa kaže, ovaj program vam nudi slobodu u korišćenju opreme našeg kluba, kao i samostalno kreiranje treninga. Program je namjenjen iskusnijim vježbačima, kojima nije potreban stalni nadzor trenera, ali naš tim je u obavezi da vas upozori i koriguje ukoliko samostalno izvodite pojedine vježbe nepravilno...

INDIVIDUALNI TRENINZI

Rad sa ličnim trenerom, "individualni" ili "personalni" treninzi, vježbanje "jedan na jedan" predstavljaju najkvalitetniji stručni rad koji sebi možete priuštiti, a samim tim i brži put do željenih rezultata. U našem klubu ova usluga podignuta je na viši nivo u odnosu na istu uslugu u drugim klubovima. Potvrda ovakve tvrdnje najbolje je uočljiva u činjenici da individualne treninge u Tonusu vode naši iskusniji treneri, odnosno samo treneri sa višegodišnjim iskustvom. Mlade kolege moraju proći određene "stepenike" u teoriji i praksi kako bi i njihove usluge individualnog treninga bile dostupne našim članovima.

Milan Komar +387 (0) 65 867 565
Dejan Karličić +387(0)66 377 295 - Sportski operativni trener fitnesa (Savez za rekreaciju i fitness Srbije) 
Marko Kujačić +387 (0) 65 315 773

141030-tonus1

Više informacija o Fitnes klubu "Tonus" potražite OVDE.

Budite i Vi član Fitnes kluba "Tonus"