230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Articles

Raquel Welch (73) i Jane Fonda (76): Koja bolje nosi godine?

Obje su prešle 70, no i dalje izgledaju zanosno, a na izgledu im zavide i brojne mlađe kolegice. Jane je nekoliko estetskih zahvata priznala, Raquel ih negira.

140325-rakel

Nekadašnji najpoznatiji američki seks simbol izgleda kao da nije ni mrvicu ostarila još od 1960-ih godina. Raquel Welch i sa 73 godine pažnju plijeni savršenom figurom. Glumica je i dalje aktivna na poslovnom planu, a godinama žene potiče na vježbu. Tvrdi da za njen izgled nisu zaslužni plastični hirurzi već pravilna prehrana, joga i to što se za svaki izlazak sprema po tri sata. Hirurzi tvrde drugačije. Kažu da Raquel koristi botoks te da je napravila facelifting.
Raquel na dan jede tri voćke i organsko povrće, a lice njeguje maskom od paradajza koja je, tvrdi, pomladi za nekoliko godina.

140325-jane

Jane Fonda (76), koja se udavala tri puta, jednom prilikom našalila se kako je tajna njenog dobrog izgleda u puno seksa. Ženama je preporučila kontinuirano vođenje ljubavi kako bi ostale zdrave, mlade i lijepe.
Glumica je jedno vrijeme imala silikonske umetke u grudima, ali ih je izvadila jer se s njima nije osjećala ženstveno. Priznala je da je zategnula kožu na vratu, dala ukloniti obješenu kožu s brade i 'vrećice' ispod očiju. Osamdesetih godina prošlog vijeka Jane je bila poznata kao kraljica fitnessa, a redovito vježbanje pridonijelo je oblikovanju njenog tijela. Joga joj pomaže ostati u formi. (24sata)