230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Pet medalja za karatiste

U Višegradu je proteklog vikenda održano Prvenstvo RS za seniore i seniorke na kome su članovi Karate kluba „Leotar plus" osvojili pet medalja, tri zlata i po jedno srebreno i bronzano odličje.

140414-kk leo plus
Najsjajnija odličja osvojili su Dragica Drapić – borbe, srednja kategorija do 60 kilograma, Tamara Lozo – kate i Marko Ukropina – borbe, apsolutna kategorija.

Srebrenu medalju osvojila je Tamara Lozo – borbe, srednja kategorija a bronzanu Đorđo Vuković – borbe, srednja kategorija.

U ekipu„Leotar plusa" nakon jednogodišnje pauze - rođenje djeteta, vratila se Dragica Drapić sa zlatnom medaljom u borbama. „Raduje njen povratak na takmičarsku scenu Srpske i učešće na Prvenstvu Evrope ove godine u Rusiji.

Tamara Lozo, u odsustvu Maje Mirdinje, nova je prvakinja Srpske u katama. Uz srebro u borbama u srednjoj kategoriji, najuspješnija je bila u ekipi „Leotar plus"

Svoje prvo zlato u seniorskoj pojedinačnoj konkurenciji osvojio je Marko Ukropina u apsolutnoj kategoriji.

Poslije jednogodišnje pauze i nastupanja u Srbiji, za „Leotar plus" ponovo nastupa talentovani Đorđo Vuković."Mladen Poluga, svjetski prvak u ovoj kategoriji iz Melburna, bio mu je u polufinalu prepreka ka zlatnoj medalji, koju nije prošao, mada, uz korekcije, ni ova medalja mu nije nedostižna.Maja Mirdinja, zbog stručnog usavršavanja, nije nastupila na Prvenstvu.

Slijedi Kup Srpske, na kome će se, sa dvije klupske drugarice, boriti za zlatna odličja u borbama i katama pojedinačno i ekipno. Mladi Željko Bukvić, još uvijek junior, spriječen je od aktuelnoj šampiona u lakoj kategoriji da se borbi za medalju.

Na Prvenstvu se, zbog karate Lige, ne ''rade'' borbe ekipno za seniorke, gdje smo najjači, a ni u katama nismo nastupili, nedostajala nam je Maja, tako da je to odlučilo o konačnom plasmanu na drugo mjesto. Ukoliko se okupimo, na Kupu ćemo se ponovo boriti za prvo mjesto", menadžer „Leotar plusa" Rajko Radulović.