230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Izložba fotografija i rukotvorine od vune u Cerovcu

U organizaciji škole jezika "Cerovac" iz našeg grada večeras je svečano otvorena izložba fotografija sa motivom Trebinja i Hercegovine, autora Vesne Kovačević profesorice engleskoj jezika iz Čačka.

140414-cerovac04

Izložba koja nosi naziv "Oči moje duše" za sve posjetioce biće otvorena do petka 18. aprila.

U okviru ove izložbe u prostorijama jezičke škole Cerovac takođe su izložene i umjetničke rukotvorine od čiste vune Nade Beslić Vukadinović profesorice engleskog jezika iz Slovenije.

Pred samo otvaranje izložbe talentovanim učenicima ove škole dodijeljene su Cambridge diplome za visoke nivoe znanja, koje je svečano uručila prof. Divna Spaić.

Ovom događaju su prisustvovali mnogi prijatelji škole i ljubitelji umjetnosti i rukotvorina. Atmosfera je bila opuštena, prostor ispunjen prelijepim fotografijama pejzaža, toplim i za oko prijatnim predmetima od vune, a poseban ugođaj je priredila gošća iz Slovenije koja je za prisutne otpjevala nekoliko dirljivih pjesama na tri različita jezika.

Sutra će u Cerovcu biti održana radionica u kojoj će zainteresovani moći da nauče kako da naprave lijepe i korisne predmete od vune.

Pozivamo sve zainteresovane da ne propuste priliku da uživaju u ovim umjetničkim djelima.