230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Trebinjka Vera Tomović na modnoj sceni Srbije

U ponedeljak, 14. aprila u Beogradu održana je revija svečanih frizura-punđi ruskinje Valentine Prostran, poznate po svojim umjetničkim djelima kada je u pitanju stilizovanje kose.

140415-veratom

 

Ovo je četvrta revija podignute kose koja se održava u Beogradu, na kojoj po drugi put učestvuje mlada Trebinjka Vera Tomović, koja za modeling kaže da joj za sada prestavlja hobi, ali da ima i ozbiljnije planove:

- Bavim se modelingom već 2 godine, ali nažalost nemam mnogo slobodnog vremena da bih se potpuno posvetila ovom poslu. Na prvom mjestu je, naravno, obrazovanje.
Do sada sam imala par ozbiljnih ponuda, kao što je saradnja sa austrijskom agencijom i našom poznatom manekenkom i skautom Ivanom Stanković, ali kao i u svakom poslu, od mene se očekivala posvećenost i dostupnost kada je riječ o putovanjima u inostranstvo i tokom školske godine.
Prošle godine sam imala priliku da radim i izvan granica Srbije, te sam ostvarila dobre kontakte koji će mi značiti u budućnosti. Saradnja sa Valentinom i njenim timom za mene predstavlja posebno zadovoljstvo.

Pred prepunim Ruskim domom, modeli su se predstavili u haljinama kreatorke Ljiljane Gleđe, vlasnice butika "STRADA", u različitim varijantama večernjeg izgleda i raskošnih vjenčanica.