230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Najava: 12. druženje Trebinjaca u Geteborgu

Udruženje Trebinjaca u Geteborgu organizovaće 26 aprila dvanaesti po redu skup Trebinjaca u Geteborgu.

140423-gbg

 

Organizator se pobrinuo za izuzetan zabavno-kulturno-umjetnički program. Druženje otvara olimpijada, odnosno Trebinjijada po uzoru na trebinjsko kvartovsko takmičenje u malom fudbalu, na koje se prijavilo 6 ekipa.

Nakon sportskog slijedi zabavni program u kome će nastupiti gosti iz Trebinja Adi &Miki, kao i plesna grupa "Maris" koja po prvi put nastupa u Švedskoj, te popularna grupa "Ritam Srca" iz Švedske, zatim
folklorna i horska grupa KUD Dukat iz Geteborga.

Maris će nastupiti i u petak u 13:30 u velikom tržnom centru "Femmanu" u centru Geteborga, a njihov nastup ćete ekskluzivno moći pratiti na LOKOPORTALU putem Live Stream-a. O detaljima ćete blagovremeno biti obavješteni.

Ovu tradicionalnu manifestaciju uveličaće i izložba forografija Željka Budimira Keka, a svoja umjetnička djela prestaviće i Trebinjac Ahmo Kapetanović Lipi, a biće upriličena promocija nove knjige Midhata Ajanovića - Ajana. 

Ove godine UŽIVO sa bine program Radio GBG sa početkom u 17h.

Voditelji programa Stonoga & Žabac će ugostiti organizatore i učesnike ovogodišnjeg Susreta Trebinjaca. Biće upriličeni intervjui, a Adi & Miki će UŽIVO izvoditi muzičke numere.

Program možete slušati uživo bilo gdje u svijetu na www.radiogbg.se. Ovo veče biće bogata ponuda raznovrsnih pića i jela, kao i uvijek. Bit će organizovana i bogata tombola gdje je golman reprezentacije BiH, Asmir Begović poklonio svoj reprezentativni dres sa svojim autogramom. Vinarija "Anđelić" će obradovati sretne dobitnike sa poklonima iz svog asortimana, "Plivit trade" se potrudio i ove godine da bogato nagradi sretne dobitnike sa svojim proizvodima, agencija "Top Tourist" i ove godine poklanja jednu autobusku kartu za BiH, Daniel Johansson će obradovati sretnog dobitnika sa Auto stolicom za dijete, "Gastro Walter" će počastiti naše goste iz Trebinja sa dobrim jelom.

"Očekuje se dolazak raje sa svih prostora Skandinavije sa akcentom na mlađu raju ove godine. Na vama je da ponesete sa sobom dobro raspoloženje, a na nama je da vas ugostimo. Nadamo se da će se i ove godine sklopiti nova prijateljstva, obnoviti stara i da će trebinjska šuplja doći do izražaja.

Za najmlađe posjetioce biće organizovan dječiji kutak sa "Fiskedamm" ili pecanje paketića za djecu, tako da najmlađi članovi ne budu zapostavljeni," navodi se u saopštenju Udruženja Trebinje iz Geteborga.