230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

MAKEL INSTALACIJE AKCIJE, KUHINJE, KLIME...

MAKEL INSTALACIJE doo, ovlašteni diler Mc Milan namještaja po mjeri, prateći najnovije trendove u opremanju enterijera i ove sezone nudi vam veliki izbor modernih dekora, najkvalitetnijih okova, vrhunsku izradu i ugradnju.

140512-makel2

U ponudi su pločasti materijali najprestižnijih evropskih proizvođača EGGER, FUNDERMAX, WODEGO i KRONOSPAN. Preko 250 dekora iverala, od jednobojnih, sa teksturom, do drvnih u sjajnoj i mat završnici, koje su trenutno apsolutni hit. A za sve one koji vole visoki sjaj i eleganciju nudimo Fundermax HPL kolekciju MIRROR GLOSS i neprevaziđeni lakirani medijapan u 100% i 60% sjaju.

Najnovije u ponudi - Acryl visoki sjaj, nanešen na MDF ploče i koji zaista ima odlike najvišeg sjaja s ogledalo efektom, gdje se doslovno sve oslikava na površini ploče.

Još jedna novost u našoj ponudi su INDECO elegantni i funkcionalni, ugradni plakari sa kliznim vratima. Ako želite da maksimalno iskoristite prostor, INDECO je rješenje za vas. A ako tome dodamo povoljnu cijenu i brzu isporuku, komfor je potpun. Pored ugradnih plakara sistemi INDECO nude nova i funkcionalna rješenja u opremanju kuhinja, dnevnih soba, hodnika, kancelarijskog prostora...

Kod nas ćete dobiti vrhunski kvalitet iz domaće proizvodnje, jer koristimo materijale svjetskih brendova: Indeco, Blum, Peka, Schachermeyer, Egger, Fundermax, Wodego, Blanco...

Nudimo kompletno projektovanje i opremanje poslovnih i stambenih prostora. Stručnu pomoć prilikom izrade projekta i izvođenje radova: elektroinstalacije, tehnička zaštita, rasvjeta, klimatizacija, rigips, kaljeno staklo, kuhinje po mjeri, ugradni plakari, namještaj po mjeri.

Našim kupcima nudimo mogućnost plaćanja potrošačkim karticama, ili preko gotovinskih kredita Nove Banke A.D. , a za kompletna opremanja namještajem po mjeri odobravamo i ekstra popuste!

!!! AKCIJE U TOKU !!!

Klima uređaj CRYPTON 12 sa ugradnjom već od 640 KM !!!
Interfonski sistemi do kraja avgusta 10% popusta za stambene zgrade!!!
Video nadzor poslednje generacije, sa kamerama preko 700 TV linija, najpovoljnije na tržištu!!!

!!! AKTUELNO: Realizacija projekata opremanja kuhinja u zgradi „Agrokopa".

Možete nas kontaktirati telefonom ili putem mail-a i zakazati mjerenje i konsultacije.

Adresa: Miloša Crnjanskog br. 10, kod OŠ Vuk Karadžić, u naselju Police, Trebinje.
Kontakt telefoni: 059 226 348 -  065 421 568
e-mail: m. instalacije@ gmail.com
Pratite nas i na fb: https://www.facebook.com/MakelInstalacije 

!!!!!!!!!!!!!!!! 10 GODINA SA VAMA MAKEL INSTALACIJE !!!!!!!!!!!!!!!

(Sponzorisani članak)