230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Articles

Neobična lista zahtjeva TBOK za Sea Dance festival

Na spisku su i dva kožna privjeska "volim te Crna Goro", nekorišteni rebrasti kondom, kleme za akumulator..

140714-tkok

Dolaze da pokrenu biznis: Buksovci (Foto: Privatna arhiva)
Jamiroquai je tražio specijalitete sa Dalekog istoka, a Robert Sančez trbušne plesačice, ali zvijezde koje će o jadu zabaviti organizatore budvanskog Sea Dance festivala su članovi alternativne organizacije The Books of knjige.

Vijesti su ekskluzivno imale uvid u rajder u kojem Aleksandar Radunović Popaj, Veselin Gajović Gajo, Zoran Marković Zonjo i Goran Vujović Goran traže jednostavne stvari - kleme za akumulator, dvije heftalice i noktaricu, ali i sredstva koja se ne mogu naći u širokoj upotrebi, kao što je vakcina protiv tetanusa.

Tu je i zahtjev za prisustvo osobe čiji je identitet tajan poput ruskih špijuna - konobara sa svadbe Novaka Đokovića.

Kako saznajemo, organizatori će se maksimalno potruditi da izađu u susret buksovcima, a da li će u tome uspjeti "Vijesti" će pomno ispratiti na festivalu.

Na spisku zahtjeva cetinjske organizacije su i dva kožna privjeska "volim te Crna Goro", nekorišteni rebrasti kondom, kutija "amoksicilina" od 500 mg, 100 listova papira formata A7, pola kg lisnatoga sira iz Sjenice, raštan, četiri novčanice po 200 eura, novčanica od 500 eura, još jedan kondom i sočivo za čišćenje stoke.

Legende crnogorskog humora otvaraju Sea Dance, a prema sopstvenom priznanju na festival dolaze kako bi sa članovima Underworlda dogovorili prodaju sladoleda ispred Splendida, uz mogućnost širenja posla i na kuvane klasove. (Vijesti.me)