230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Konačno nova skupština FK Leotar

Sinoć je u velikoj sali skupštine grada Trebinja održana izborna sjednica FK Leotar na kojoj je izabrana nova skupština ovog kluba.

140718-fk

Za predsjednika skupštine izabran je Vaso Mijanović koji je u kratkom obraćanju izrazio zahvalnost za ukazano povjerenje te ukazao na neophodnost što bržeg formiranja svih organa kluba. Mijanović je rekao da treba djelovati brzo i efikasno što prije okupiti igrački kadar i izabrati novog šefa stručnog štaba. U ovom trenutku cilj nije rezultat već stabilizacija kluba, postavljanje Leotara na zdrave osnove i veoma posvećeni rad na svim nivoima podvukao je Mijanović. On je rakao i to da se ne treba osvrtati na ono što se u klubu u prošlosti dešavalo već učiniti sve da Leotar u budućnosti djeluje na zdravim osnovama.

Skupština kluba sinoć je imenovala Simeona Dučića za člana Upravnog odbora čiji zadatak će biti licenciranje kluba za učešće u Prvoj ligi RS. Ostali članovi Upravnog odbora biće izabrani u narednom periodu i sačinjavaće ih najkavalitetniji iz redova privrednih kolektiva Trebinja.

Sinošnjoj sjednici prisustvovao je i vladika zahumsko hercegovački i primorski Grigorije koji čestitao radnoj grupi na rezultatima postignutim u spašavanju Leotara i između ostalog rekao "Svojim dolaskom želim da pokažem da ne bježim od očigledno teške situacije važno je da aktivnosti oko formiranja nove skupštine kreću od iskrenih ljubitelje fudbala. Vaša hrabrost da preuzmente funkcije za mene je izazov i želim da vam pružim punu podršku da istrajete na ovom putu. Vjerujem da ova Skupština treba da postavi takvu pologu iz prostog razloga što ovdje niko nije iz interesa već sa željom da se od Leotara napravi klub.

Vrlo brzo biće sazvana i nova sjednica Skupštine na kojoj će biti izabran novi Upravni odbor FK Leotar.

140718-fk1