230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Svečano otvoren Nautic Bar

U trebinjskom Starom gradu je u petak, uz fenomenalne zvuke dobro poznatih Krugova u žitu, otvoren novi NAUTIC BAR – Bajica. 140719-nautic5

Ovaj lokal je smješten u istorijskom dijelu trebinjskog Kastela, tzv. Landrovića tabiji, koja je bila dio odbranbenog sistema Starog grada, izgrađenom početkom 18. vijeka.

Prostor u kome se nalazi današnji Nautic Bar, je kroz svoju dugogodišnju istoriju prošao mnoge faze preobražaja, počev od primarne funkcije barutane, preko velike rekonstrukcije 1978. godine, kada postaje prvi i dugo godina jedini kafe unutar Starog grada, do ove današnje.

Nastavljajući i oživljavajući tradiciju okupljanja generacija Trebinjaca oko ovoga prostora, Nautic Bar svojim upečatljivim dizajnom unosi osvježenje koje svojim jednostavnim dizajnom i upečatljivošću, te poštovanjem karaktera postojeće strukture čini ovaj prostor jedinstvenim u našem gradu.

Nautic bar – Bajica, Trebinjcima, ali i svim ostalim gostima, trenutno nudi boravak u jedinstvenom unutrašnjem ambijentu, kao i uličnoj bašti unikatnoj u našem gradu.

U bliskom periodu planira se proširenje kapaciteta i otvaranje gornje terase sa koje se pruža upečatljiv pogled na Stari grad i njegovo okruženje.

Sigurni smo da će ovaj prostor još jednom postati kultno mjesto kome će se Trebinjci iznova vraćati i u kome će stasavati neke nove generacije naših sugrađana.

 

(Sponzorisano)