230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Dodjeljena sredstva lokalnim organizacijama i udruženjima

Predstavnici omladinskih organizacija i udruženja građana potpisali su danas ugovore o dodjeli budžetskih grant sredstava sa gradonačelnikom Trebinja Slavkom Vučurevićem.

140730-grant Prema ocjeni komisije koja je ocjenjivala dostavljene projekte, deset omladinskih organizacija i dvanaest građanskih udruženja ispunilo je uslove za dodjelu sredstava u ukupnom iznosu od 50.000,00 KM.

Gradonačelnik Trebinja rekao je novinarima da su sredstva raspodjeljena na osnovu ocjene stručne komisije i prema relevantnosti projekata za lokalnu zajednicu i njene građane. Sredstva koja su dodjeljena biće utrošena na realizaciju projektnih aktivnosti na području Grada Trebinje.

Projekti koji su ispunili uslove za dodjelu sredstava uglavnom se odnose na lokalni privredni i društveni razvoj, edukaciju omladine i djece, te omladinsko organiziovanje i učešće u javnom životu.

Predstavnik Omladinske organizacije "OZ" Špiro Čečur zahvalio se Gradskoj upravi Trebinje i rekao da će ova organizacija sredstva utrošiti na aktivnosti inkluzije mladih Trebinja u javni i politički život. (Grad Trebinje)