230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Važna pobjeda Leotara na startu prvenstva

Pred oko 1.000 vjernih navijača Fudbalski klub Leotar iz našeg grada je u prvom kolu Prve fudbalske lige RS savladao Drinu HE iz Višegrada rezultatom 2 prema 1.

140816-fkleo2

U prvom poluvremenu nije bilo golova, a prvi je pao u 57 minut. Strijelac je bio Lazar Zečević iz opravdano dosuđenog jedanaesterca. Damjanović je izjednačio u 64 minutu dok je za konačnih dva prema jedan fantastičan pogodak postigao Miloš Markovićna na asistenicju Nenada Stojanovića Purketa u 79 minutu igre.

Ovo je veoma važna pobjeda za podmlađeni sastav Leotara koji su danas pod sigurnim vođstvom trenera Damjana Ratkovića ostavili srce na terenu,što je mnogobrijna publika prepoznala i nagradila gromoglasnim aplauzom.

U narednom kolu Leotar gostuje ekipi Vlasenice 23. avgusta.

LEOTAR - DRINA HE 2:1 (0:0)

Trebinje - Stаdion "Police". Gledаlаcа: 1000. Sudijа: Slаvoljub Gogić (Istočno Sаrаjevo). Strijelci: Zečević u 57. minutu iz penаlа i Mаrković u 79. minutu zа Leotаr, а Dаmjаnović u 64. minutu zа Drinu HE. Žuti kаrtoni: Todorović, Milošević, Mаrković (Leotаr), Tаsić (Drinа HE). Crveni kаrton: Tаsić (Drinа HE) u 90+3. minutu.

LEOTAR: Kolаk, Andrić, Milošević, Aćimović, Dmitrović (od 58. minutа Mаrković), Cimirot, Popović, Zečević, Stojаnović (od 83. minutа Tаsovаc), Todorović (od 90+3. minutа Pjаcа), Jeknić.

DRINA HE: Bojаnović, Pljevаljčić, Pejović (od 67. minutа Bojаt), Sekulić, Dаmjаnović, Mаrković, Rosić, Ig. Mirković, Iv. Mirković, Tаsić, Krsmаnović.

SUTRA CRVENA JABUKA SVIRA ZA LEOTAR

Da podsjetimo u  nedjelju 17. avgusta u 21 čas na stadionu malih sportova "Aleksandar Masleša" biće održan veliki koncert sarajevske pop/rok grupe "Crvena jabuka". Organizator ovog koncerta je FK Leotar, a sav prihod od ulaznica biće namijenjen upravo klubu, koji se nalazi u teškoj materijalnoj situaciji. Cijena ulaznice je 10 KM.

Iz uprave fudbalskog kluba pozivaju sve navijače da dođu na koncert i na taj način pomognu klubu, ali prije svega da uživaju u velikom spektaklu jednog od najvećih ex-yu bendova.