230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Osvajači zatvorili susrete mladih

Koncertom grupe Osvajači sinoć je u Domu mladih svečano zatvorena manifestacija 18. susreti mladih RS koja je okupila veliki broj mladih ljudi iz cijele Republike Srpske.

140828-osvajaci4

18. susreti mladih koji se drugu godinu održavaju u gradu na Trebišnjici okupili su preko 200 omladinaca iz 42 opštine, a kako je najavljeno iz Omladinskog savjeta RS susreti će se i svake naredne godine održavati se u najsunčanijem gradu u RS, iz razloga što on nudi najbolje uslove za organizaciju jednog ovakvog skupa.

Svrha manifestacije "18. Susreti mladih Republike Srpske" je da doprinese promociji omladinskog rada i stvaralaštva, kulturološkog diverziteta i umjetnosti, te da dodatno doprinese unaprijeđenju odnosa mladih iz različitih regija Republike Srpske i regiona.

Opšti cilj manifestacije je da podstakne mlade ljude na umrežavanje, kreativan rad i druženje kroz zabavu i interaktivno učenje. Manifestacija će značajno doprinijeti razvoju i unaprijeđenju osjećaja zajedništva među mladim ljudima (učesnicima događaja) i prevazilaženju predrasuda, te poslužiti kao jedinstveno okruženje u kojem će mladi raditi na razvijanju zajedničkih ideja u cilju poboljšanja sopstvenog položaja.