230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Leotar zasluženo prvi

FK Leotar iz Trebinja zabilježio je treću u nizu pobjedu u okviru Prve fudbalske lige RS nad ekipom Slobode iz Novog Grada.

140830-leotar1

Nova tri boda donijela su i prvo mjesto na tabeli. Mladi igrači Leotara su i ovaj put ostavili srce na terenu što je prepoznalo preko hiljadu ljubitelja fudbala iz našeg grada koji su od prvog do posljednjeg zvižduka veoma korektnih sudija bili dvanesti igrač i ogromna podrška trebinjskim momcima.

Prvi go pao je u 43 minutu, a strijelac je bio Miloš Aćimović. Konačan rezultat dva prema nula postavio je Lazar Zečević u 84 minutu igre. Treba reći i to da je trener Leotara Damjan Ratković iskusno vodio svoj tim te da je u drugom poluvremenu napravio tri izmjene i dao šansu mladim igračima da osjete čar igre.

Opšta je ocjena da se na Police vraća prava fudbalska atmosfera, a ako momci nastave u ovom ritmu za podršku trebinjske publike ne treba da brinu. Da podsjetimo, FK Leotar se i dalje nalazi u veoma teškoj finansiskoj situaciji, a da bi iz nje izašao treba mnogo više od podrške na riječima. Trebaju djela.