230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

KMF Leotar počeo pripreme

Fudbaleri KMF Leotar počeli su pripreme za predstojeću sezonu prozivkom i treningom u SD Miloš Mrdić.

130906-kmf1

Ekipu će kao i do sada predvoditi šef stručnog štaba Dragan Spaić, koji je naglasio je da je spreman za nove izazove u Jedinstvenoj futsal ligi BiH.

Na prozivci koja je zbog nevremena održana u dvorani treneru Spaiću se odazvalo 15 igrača, opravdano su izostala jos 5 igrača radi bolesti i radnih obaveza.

"Stavićemo akcenat na fizičku pripremu igrača u prvom djelu koji ćemo obaviti u dvorani, stadionu malih sportova "Aleksandar Masleša" i u teretani, kaže trener Spaić i dodaje da uz dva tri iskusnija pojačanja ekipa cilja gornji dio tabele.

"Radimo na organizacionom planu kluba i doveli smo nove ljude koji će nadamo se klub podići na veći nivo, ujedno vršimo pregovore sa nekoliko iskusnih igrača koji su sadašnji i bivši reprezentativci, kako bi se sa tim pojačanjem uključili u borbu za sami vrh tabele kaze Mićo Vukanović predsednik kluba malog fudbala Leotar iz našeg grada.

Rezultati i ambicije

Višestruki prvaci RS i BiH, osvajači Kupa BiH, učesnici Lige šampiona planiraju da nastave sa dobrim rezultatima kao i prethodnih sezona, kao i da ove sezone naprave korak dalje u Ligi šampiona!

Da podsjetimo KMF Leotar je prošlu sezonu pored brojnih problema u klubu ostao na 5. poziciji i izuzetnim trudom i zalaganjem cijelog kolektiva uspio obezbjedili opstanak u Jedinstvenoj ligi BiH.