230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Nova pojačanja u KMF Leotar

Današnjem treningu KMF Leotar pridružili su se iskusni igrači malog fudbala Marko i Darko Raguž iz Stoca.

140917-kmfpojacanja

Prema riječima Mitra Vukanovića predsjednika KMF Leotar, klub planira da i za ovu sezonu angažuje Vladimira Vladisavljevića koji će biti treće veliko pojačanje trebinjskog tima, a sa kojim će prema riječima Vukanovića Leotar za sezonu 2014/2015. oformiti ozbiljan tim koji će se ravnopravno takmičiti u ove godine još jačoj konkurenciji u Jedinstvenoj ligi BiH. Potencijalni reprezentativci BiH u futsalu braća Raguž pored iskustva igranja u domaćim ligama, iskusniji su za igranje u hrvatskoj futsal ligi.

Srcem za svoj klub i grad

I ove sezone koja počinje 4. oktobra KMF Leotar će se takmičiti sa klubovima koji imaju budžete i preko 100.000 KM po sezoni. Momci iz Trebinja su bez ikakvih primanja u klubu, sa minimalnim sredstvima iz budžeta grada nekako uspjevali pokriti troškove putovanja na utakmice širom države, i takođe uspjeli da postanu višestruki prvaci Republike Srpske i Bosne i Hercegovine te ponosno predstavljali Trebinje u Evropi kao višestruki učesnici Futsal lige šampiona u ovom sve popularnijem sportu u svijetu.

Vukanović je izrazio nadu da će ovi momci koji ostavljaju srce na terenu ove godine naići na adekvatnu podršku od strane onih koji su zaduženi za sport u našem gradu.

140917-kmfpojacanje1

Da podsjetimo KMF Leotar, koji u januaru 2015. godine slavi 20 godina postojanja, je prošlu sezonu pored brojnih problema u klubu ostao na 5. poziciji i izuzetnim trudom i zalaganjem cijelog kolektiva uspio obezbjedili opstanak u Jedinstvenoj ligi BiH.

KMF Leotar 4. oktobra u Trebinju dočekuje debitanta Jedinstvene futsal lige BiH, MNK Bosna Kompred iz Tuzle.