230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Izvjesna saradnja Leotara i Partizana

Neposredno pred utakmicu 1. kola Lige Evrope između Partizana i Totenhema, predsjednik skupštine FK Leotar Vaso Mijanović je obišao FK Partizan Beograd, gdje je u radnoj posjeti i razgovoru sa predsjednikom FK Partizan Draganom Đurićem razgovarao o modelu saradnje dva kluba u svim sportskim segmentima.

140920-sepultura

Dragan Đurić i Vaso Mijanović
Nakon razgovora sa prvim čovjekom FK Partizana i postignutog dogovora oko saradnje između dva kluba u narednom periodu, Vaso Mijanović je obavio i razgovor sa Miodragom Radovićem, pomoćnikom direktora omladinske škole FK Partizan o saradnji omladinskih škola. Sve strukture FK Partizan, na čelu sa predsjednikom kluba, izrazile su zadovoljstvo i iskazale iskrenu želju da pomognu novom rukovodstvu FK Leotar u prevazilaženju problema u funkcionisanju kluba.

- Sastanak je bio i više nego uspješan, a dogovor koji smo postigli siguran sam da neće ostati samo kao ideja. Razgovarali smo o više vidova saradnje, razmjena fudbalera, odigravanje prijateljske utakmice, usavršavanje trenera omladinskih škola... Nama kao klubu koji ponovo raste je potreban jak strateški partner, poput Partizana", istakao je Mijanović. (FK Leotar)