230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Leotaru važan bod u Gacku

Fudbaleri Leotara i Mladosti podijelili su bodove u hercegovačkom derbiju, koji je na kraju završen rezultatom 1:1.

140830-leotar1

U prvom poluvremenu domaći fudbaleri imali su prilike preko Ćeranića i Prela, ali je golman Perišić ostao nesavladan. Leotar je prijetio preko Stojanovića i Popovića, ali bezuspješno, bez izglednije prilike.

Nastavak susreta donio je otvorenu igru oba rivala. Mladost je prva došla u vođstvo. U 64. minutu u šesnaestercu Leotara srušen je agilni vezista Mladosti Rajko Ćeranić, a glavni sudija Vladimir Bjelica pokazao je na bijelu tačku. Pomenuti fudbaler bio je uspješan realizator jedanaesterca.

Poslije primljenog gola, trener Leotara Damjan Ratković je ubrzo izvršio i dvije izmjene. To se pokazalo kao pun pogodak, jer je rezervista Neđo Tasovac postigao izjednačujući gol. To se desilo u 73. minutu kada je mladi fudbaler Leotara glavom matirao Markovića.

Na kraju je susret završen bez pobjednika, a rezultatom su više zadovoljniji gosti iz Trebinja, koji su i trenutni lideri u prvenstvu.

MLADOST – LEOTAR 1:1 (0:0)

Strijelci: 1:0 Ćeranić (64, penal), 1:1 Tasovac (73).
Stadion: Gradski u Gacku. Gledalaca: 450.
Sudija: Vladimir Bjelica (Istočno Sarajevo).
Žuti kartoni: Vico, Salatić, Goranović, Andrić ( Mladost), Popović, Marković (Leotar).

MLADOST: Marković, Mrković, Goranović, Vico, Salatić, Komnenić, Ćeranić, Prelo, Sušić, Andrić (od 80. minuta Pušara), Vuković (od 62. minuta Toholj). Trener: Željko Popović.

LEOTAR: Perišić, Papaz (od 81. minuta Begenišić), Andrić, Milošević, Dmitrović, Cimirot, Popović, Zečević, Deretić (od 55. minuta Tasovac), Stojanović (od 62. minuta Marković), Todorović. Trener: Damjan Ratković. (Sport-rs)