230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Saša Bošković u posjeti Trebinju

Selektor ženske rukometne reprezentacije Republike Srbije Saša Bošković danas je tokom boravka u Trebinju u drušvu Zdravka Komnenovića trenera ženskog rukometnog kluba iz našeg grada odgledao trening rukometašica Leotara.

141018-sasaboskovic

 

Pažnju rukometne javnosti već ranije su privukle dvije rukometašice iz trebinjskog Leotara koje su već dobile poziv za igranje u reprezentaciji Srbije Dragana Boro i Ivana Sikimić sada članica beogradske Crvene Zvezde. Ovo je razlog više što je gospodin Bošković odlučio da se lično uvjeri kakvim potencijalom raspolaže ženski rukometni klub iz Trebinja.

Saša Bošković je o mogućnostima dalje sportske saradnje razgovarao sa čelnicima gradske administracije zaduženim za sport koji su mu upriličili adekvatan prijem.

Da podsjetimo, rukometašice Srbije su vicešampionke svijeta, a sledeći veliki cilj im je što bolji plasman na narednim Olimpijskim igrama koje će se za dvije godine održati Rio de Žaneiru.

141018-sasaboskovic1

Kako Lokoportal saznaje Saša Bošković prvi put boravi u našem gradu koji ga oduševio u svakom pogledu. Kao čovjek sporta Bošković će tokom boravka u Trebinju odgledati i fudbalsku utakmicu između Leotara i Rudara, a već sutra boraviće u Podgorici gdje će prisustvovati utakmici Lige šampiona u ženskom rukometu između podgoričke Budućnosti i Vardara iz Skoplja.

141018-sasaboskovic2