230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Prvi poraz Leotara na Policama

Fudbalski klub Rudar iz Prijedora savladao je danas ekipu Leotara u okviru 10. kola I lige RS minimalnim rezultatom 0:1.

141018-fk1

Igrači Leotara spremno su dočekali Rudara koji je došao u Trebinje da se brani i traži svoje šanse u kontranapadima. Oko 500 navijača na "Policama" bodrilo je svoje igrače koji su u prvom poluvremenu bili nešto konkretniji i ofanzivniji od gostiju. Prvu pravu šansu za Leotar propustio je Nenad Stojanović koji je nakon duplog pasa sa Zečevićem ušao u kazneni prostor Rudara i bio neprecizan sa 10 metara. U drugom poluvremenu sportska sreća okrenula je leđa domaćim igračima kada su nakon još nekoliko propuštenih šansi primili gol. Igrao se 66. minut kada je Milošević u kaznenom prostoru oborio gostujućeg igrača, nakon čega je sudija presudio najstrožiju kaznu. Sa 11 metara siguran je bio Radoja.

U nastavku meča je pao tempo igrača oba tima. Nešto konkretniji su bili gosti koji su imali dvije izgledne prilike da povećaju prednost, ali su zakazali u realizaciji.

"Utakmica je bila veoma tvrda kao što sam i očekivao od dva dojučerašnja premijerligaša. Danas smo podbacili u svakom segmentu igre, poraz na domaćem terenu može uticati na konačan plasman, ali siguran sam da ćemo u nastavku sezone uz određena pojačanja uspjeti da stvorimo kontinuitet u igri i da nastavimo da igramo na nivou na kojem smo do sada igrali, te da ostanemo u borbi za prvo mjesto na tabeli" rekao je za Lokoportal Damjan Ratković šef stručnog štaba Leotara, koji je ovom prilikom čestitao Rudaru na zasluženoj pobjedi.

Leotar se i poslije 10. kola nalazi na vrhu tabele. U sledećem kolu sastaje se sa FK Krupa na Vrbasu.