230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Remi Leotara i Centra

Derbi 3. kola Jedinstvene futsal lige u kojem su se sastali Leotar i aktuelni prvak Centar odigran je bez pobjednika.

141019-kmf1

Preko 100 ljubitelja malog fudbala uživalo je danas u Trebinju u odličnoj utakmici, punoj preokreta, napetosti i golova. Lider iz Sarajeva je tokom cijelog meča imao prednost koju je danas oslabljeni Leotar morao da sustiže. Publika se konačno probudila u dvorani u Bregovima i davala snage Leotaru da se vraća u meč. Bez obzira na činjenicu da su treneri oba tima zbog prigovora na suđenje isključeni  i poslati na tribine, odigrana je krajnje fer i korektna utakmica, kako to i dolikuje istinskim sportistima.

Mogao je Leotar do petog gola i potpunog preokreta u 35 minuti susreta. Brzonogi Miladinović u kontranapadu proigrava Sava Andrića koji savladava golmana Centra Hasanspahića, ali se lopta odbija od lijeve stative i odlazi u aut. Konačan rezultat je glasio 4:4.

Još jednu izvanrednu utakmicu odigrao je Goran Miladinović koji je ovaj put dva puta bio strelac, dok su po jedan gol zabili braća Srđan i Savo Andrić. Mulahmetović, Radmilović i Kahvedžić su bili strelci kod gostiju. Takođe moramo istaći još jednu briljantnu partiju mladog golmana Leotara Perišića, koji je svojim bravurama ostavljao Trebinjce u meču do samog kraja.

Leotar u protekla tri kola ima po jednu pobjedu, poraz i remi. U narednom 4. kolu putuje u Mostar ekipi MNK Mostar Stari grad.

KMF LEOTAR - MNK CENTAR 4:4 (2:3)

KMF Leotar: Miladinović 2, Vladisavljević, Sulaver, Savo Andrić 1, Srđan Andrić 1, Cimirot, Vukanović, Pešić, Perišić, Mičeta, Milović Savić. Trener: Dragan Spaić.

MNK Centar: Omerbegović, Mulahmetović 2, Kahvedžić 1, Jusić, Džuderija, Marković, Gušo, Salčin, Karamehmedović. Radmilović 1, Tufekčić, Hasanspahić. Trener: Poručanin Muhamed.