230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Milica Ijačić: Liječenje u Orlandu daje prve rezultate

Naša sugrađanka Miliča Ijačić koja od 12 septembra boravi u Floridi, u Orlandu na klinici "Project Walk Orlando"  putem društvenih mreža obavještava nas da je više nego zadovoljna do sada postignutim rezultatima.

141023-milica

"Sigurna sam da sam došla na pravo mjesto, nadam se da će rezultati biti još bolji, za sada je vidan napredak jer po koji milimeter mrdam stopalima", kaže uvijek pozitivna Milica i nastavlja, na klinici radi izuzetan tim ljudi koji mi maksimalno pomažu. Terapija je zahtjevna i pristup pacijentima se dosta razlikuje od onoga na koji sam imala priliku da vidim na našim prostorima. Naime, ovdje je princip to da mi u nogama stvore grč pomoću koga mi jačaju mišiće kako bih nadam se kasnije mogla da hodam. Devedeset posto vježbi radim sama na spravama koje su maksimalno prilagođene osobama sa invaliditetom," kaže Milica za Lokoportal.

Treba reći i to da srpska zajednica u Orlandu čini sve kako bi Milici olakšala boravak u Floridi. Puna je riječi hvale za sve a posebno za sveštenika Ljubišu Brnjoša i njegovu porodicu čiji je gost i kod koje se kako kaže osjeća kao kod svoje kuće.

Ostaje nam da Milici Ijačić poželimo svu sreću u daljem liječenju.