230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Greške sudija presudile Leotaru

Protekle noći u Mostaru je odigrana zaostala utakmica 4. kola Jednistvene BiH futsal lige između KMF Leotar i MNK Stari Grad.

141008-kmf

Igrači Leotara predvođeni odličnim Vladisavljevićem koji je bio dvostruki strelac odigrali su sjajan meč na vrčem gostovanju u Mostaru. U prvom poluvremenu igra je bila potpuno izjednačena. Nastavak susreta obilježilo je nekorektno suđenje sudijskom para Ćulov - Puzović koje je dovelo u pitanje i nastavak meča. Prvotimci Leotara iz Trebinja se nakon  ne uspijevaju vratiti u meč, dok situaciju gosti maksimalno koriste i odvajaju se na plus tri za nove bodove kod kuće.

"Nepravedno je da sav trud ekipe padne na nekoliko katastrofalnih sudijskih odluka koje su direktno uticale na konačan rezultat meča, protiv toga se veoma teško boriti" istakao je za Lokoportal MItar Vukanović predsjednik KMF Leotar.

Konačan rezultat je glasio 3:6. Strelci za Leotar su bili Vladimir Vladisavljević i Savo Andrić.

MNK STARI GRAD - KMF LEOTAR  3:6 (2:2)

Leotar u derbiju 5. kola u Trebinju u ponedeljak 3. novembra dočekuje trenutno drugoplasiranu ekipu Zrinjskog, koja je najveći ovogodišnji kandidat za osvajanje titule. Meč je zakazan za 19 časova u sportskoj dvorani u Bregovima.