230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Tropic svečano rebrendirao Delhaize u Trebinju (foto)

Danas je u Trebinju svečano obavljeno rebrendiranje maloprodajnih objekata koji su nekada pripadali Delhaize grupi.

141215-tropic8

 

Da podsjetimo, kompanija "Tropic Group" iz Banja Luke je u skladu sa sporazumom koji je potpisala sa kompanijom "Delhaize BiH" a nakon dobijanja saglasnosti konkurentskog vijeća BiH zvanično preuzela vlasništvo nad ovim belgijskim trgovačkim lancem. Tropik grupacija u BiH ima 39 prodajnih objekata i zapošljava oko 1.000 ljudi. Ova grupacija vlasnik je jednog od najvećih maloprodajnih lanaca u našoj državi.

Pored prodavnice u centru Trebinja koja je poznata pod imenom Market ima još 4 maloprodajna mjesta, na bivšoj autobuskoj stanici, Glavnoj ulici, Gorici i Zasadu.

Danas su svi prodajni objekti u Trebinju rebrendirani i u budućnosti će poslovati pod nazivima "Tropic".

Cilj je bazirati se što više na plasman domaćih proizvoda. Što se tiče prodavnica u Trebinju one su za predstojeći period za 1.500 svojih kupaca bez obzira na iznos računa obezbijedili prigodne poklone.

U skladu sa danas objavljenim rebrendiranjem objekata u našem gradu u ovim prodavnicama vlada posebna atmosfera. Muzika, mađioničari, klovnovi animiraju sve kupce, kako djecu tako i odrasle.

Da podsjetimo 15. novembra počela je velika nagradna igra Tropik grupacije u maloprodajnim objektima Tropic i MojMarket na području cijele BiH. "Golfska struja" zahvatila je sve prodajne objekte ovog trgovačkog lanca, a najsrećnijima će donijeti 7 nagrada Golf 7 diesel u 7 izvlačenja.

Pravo na učešće u nagradnoj igri imaju svi državljani BiH, koji ispune račun od 20 KM ili veći iz kupovine obavljene u nekom od objekata Tropic ili MojMarket te ga ubace u za to predviđenu i označenu kutiju. Nagradna igra traje od 15. novembra 2014. -31. januara 2015. Svi ispravni računi ubačeni u kutije u tom periodu učestvuju u svih sedam izvlačenja, a broj ubačenih računa nije ograničen.

Izvlačenje prve nagrade Golf diesel 7 je već 21. decembra, a preostalih šest nagrada Golf diesel 7 izvlače se svake naredne sedmice po jedan, posljednji sedmi Golf 7 izvlači se 1. februara 2015, najavili su iz uprave Tropik grupacije.

Izvlačenje je javno i prenosi se putem TV programa, obavlja se metodom slučajnog uzorka, a imena srećnih dobitnika biće objavljena u medijima u roku od dva dana nakon svakog pojedinačnog izvlačenja te na www.tropic.ba i www.mojmarket.ba.

(Sponzorisano)