230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Novogodišnji praznici u "Cerovcu"

Bilo da su to ukrasi i čestitke, pjesme i priče ili organizovane posjete pozorištu, izložbe, dodjele paketića i zabava za sve, „Cerovac" svake godine svojoj djeci upriliči po neku radost. 

141221-cerovac 26

Ove godine, pružili smo im nešto mnogo vrednije. Zajedno, spoznali smo radost davanja i podsjetili se kako je lijepo brinuti se o drugima.
Male vrijedne ruke naših đaka su zavrnule rukave i upustile se u pripremanje prazničnih kolača koje su potom, sa radošću i ponosom na licima, poklonili onima koji se ne odmaraju u vrijeme praznika već budno brinu o našoj bezbjednosti. Vatrogasci, policajci i radnici hitne pomoći su oduševljeno primili male slastičare, a tu se našao i poneki roditelj čiji su radost i iznenađenje bili još veći kad su među malenim posjetiocima prepoznali vlastitu djecu. Osmjesi su blistali na svakom licu i, čak i da smo hjteli, teško bismo izmjerili čiji je bio najširi.
„Cerovac" je naročito ponosan što je djeci još jednom pružio nezaboravno iskustvo ukrasivši im djetinjstvo ljubavlju i obojivši ga bojama pravih vrijednosti i praznične topline.

(Sponzorisano)