230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Nesrećan poraz KMF Leotara u Vojkovićima

Rezultat i način na koji je KMF Leotar izgubio utakmicu poslednjeg kola prvog dijela Premijer futsal lige protiv KMF "Tango", možda i na najbolji način odslikava cijelu polu sezonu kluba.

141212-kmf1

 

Prvo ćemo se osvrnuti na samu utakmicu 11. kola igranu u Vojkovićima protiv KMF Tango.
Naš tim nastupio je u sastavu: Berak, Andrić Savo, Andrić Srđan, Vukanović, Vico, Šešelj, Šaraba, Miladinović, Perišić.
Od početka se vidjelo da je ekipa KMF Tango, dobro pripremljena i uigrana ekipa, ali naš tim je fenomenalno ušao u utakmicu, i u prvom dijelu prvog poluvremena stvorene su četiri šanse za gol (prečka, stativa, izbacivanje lopte sa gol linije, odbrana golmana), ali kao i tokom cijele polusezone SREĆA NIJE NA NAŠOJ STRANI.
U 15 i 16 minutu naš tim izvanrednim kombinacijama, preko odličnog Miljana Vica postiže dva pogotka i vodi 2-0. Nakon toga dolazi do malog pada u našoj igri, praćenog nervozom koja je proistekla iz loših odluka sudije ĆULOV MUAMERA (velikim slovima zaslužio je da mu se ime ispiše, iz razloga da bi se bolje upamtilo, jer se radi o čovjeku, koji je na sraman način sudio utakmicu našem timu protiv Starog Grada u Mostaru, da bi sinoć svojim odlukama potvrdio da se radi o ispod prosječnom sudiji, koji ne zaslužuje da bude učesnik ovog nivoa takmičenja). Direktnom njegovom krivicom naš tim prima drugi i treći gol i na odmor se odlazi sa rezultatom 3-2 za domaćina.
Drugo poluvrijeme je počelo izjednačujućim golom odličnog Beraka. Od tog momenta do kraja utakmice i jedna i druga ekipa stvarale su šanse, ali promjene rezultata do poslednjih sekundi meča nije bilo. U poslednjoj minuti, desila se drama rijetko viđena na futsal utakmicama, a počelo je velikom šansom našeg tima 48 sekundi do kraja (udarac Vica sa 5 metara odlazi pored same stative). Na 20 sekundi do kraja utakmice naš tim je imao posjed lopte, i polukontru iz koje 11 sekundi do kraja stvorena velika šansa za pobjedu (treba li ponovo spominjati da i u ovoj situaciji nismo imali srece, i da je gol promašen tek za koji centimetar).
Na osam sekundi do kraja domaći igrači kreću u napad i postižu pobjedonosni gol 1,4 sekunde prije kraja.
Na kraju šta reći u ovom izvještaju osim izreku "Ono što te ne ubije stvara te jačim".
U narednom periodu izvršit će se analiza polusezone i sa organizacione i sa igračke strane, a sve u cilju da naš klub nastavak sezone dočeka spremno. (KMF Leotar)