230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Više evropskih klubova zainteresovano za Cimirota

Mladi reprezentativac BiH i igrač fudbalskog kluba Sarajevo Gojko Cimirot odmor koristi u svom rodnom gradu Trebinju, koga se kako voli da istakne uvijek poželi.

141224-gojko

Prija mu društvo porodice i prijatelja. Od Cimirota koji je nakon Leotara fudbalsku karijeru nastavio u Sarajevu u kome igra već skoro dvije godine saznajemo da se vrlo brzo snašao u gradu na Miljacki te da mu veoma prija izuzetno pozitivna atmosfera koja vlada u klubu.

 

Da podsjetimo, Cimirot je do sada odigrao dvije utakmice za reprezentaciju BiH i to protiv Luksemburga i Izraela. Velika mu je čast što je igrao u timu selektora Sušića i nada se i da će ga legendarni Mehmed Baždarević, novi selektor BiH repretentacije imati u vidu prilikom sastavljanja tima.

Ovog izrazito talentovanog veznog igrača koji je fudbal počeo trenirati sa osam godina u trebinjskom Leotaru zapazio je prilikom nastupa za selekciju BiH U21 menadžer Miroslav Stević koji ga i sada zastupa.

Cimirot se rado sjeća svojih početaka u fudbalskom klubu Leotar i sa velikim poštovanjem govori o svom prvom treneru Miodragu Bodirogi. Gojko je ugovorom do 2016. godine vezan za Sarajevo, ali se ovih dana u medijima moglo pročitati o njegovom eventualnom prelasku u neki od evropskih klubova. Ponude stižu iz Francuske, Belgije i Njemačke, a o mogućem transferu Cimirot za Lokoportal kaže: "Ja sam potpuno miran i nije moje da se time bavim. Na meni je da kao i do sada naporno treniram i radim i da svaki dan polako napredujem. U FK Sarajevu je profesionalizam na veoma visokom nivou što mi odgovara. Disciplina i organizacija je veoma važna u savremenom fudbalu i gdje toga nema ne postoje šanse za uspjeh.

Ostaje nam da ovom skromnom i veoma talentovanom momku poželimo svu sreću u daljoj karijeri bez obzira gdje ona bude nastavljena.