230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Uspjeh učenika škole Cerovac na Cambridge ispitima

Sjajan uspjeh učenika škole Cerovac na Cambridge ispitima u decembarskom ispitnom roku.

150122-cambridge

Rezultati koju su danas objavljeni su obradovali 16 učenika iz Trebinja, Gacka i Višegrada, a ništa manje srećni nisu bili ni njihovi profesori i ostali zaposleni u školi koji znaju koliko truda i vremena je trebalo odvojiti da bi se savladalo obimno gradivo i dostigli visoki Cambridge ESOL standardi. Svi kandidati su položili veoma težak međunarodni ispit iz engleskog jezika – FCE (First Certificate in English). Prolaznost 100%! Čestitamo novim članovima FCE kluba!!!

Sve što vas zanima o Cambridge ispitima, ili konkretno o FCE ispitu, koji je najčešće polagan Cambridge ESOL ispit u svijetu, možete da pitate zaposlene u školi Cerovac koja je ovlašteni Testing centar za Cambridge ispite i partner Britanskog savjeta. U ovoj školi je Cambridge ispite položilo 956 učenika i vjerujemo da od ovog podatka nema bolje preporuke.

Biće nam veoma drago ako nas pozovete na telefon broj: 059 223 502 ili nam pišete na e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., a veoma rado ćemo odgovoriti na vaša pitanja i preko našeg FB profila: www.facebook.com/AgencijaCerovac.

Upis u novi semestar je u toku i nove grupe za Cambridge ispite se upravo formiraju. Postanite i vi Cambridge ESOL student!

(Sponzorisano)