230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Izabrani najbolji sportisti i sportski kolektivi Trebinja za 2014. godinu (foto)

Večeras su u sportskoj dvorani u Bregovima najboljim sportistima i sportskim kolektivima uručene nagrade za prošlu 2014. godinu.

150130-sportisti7

Po mišljenju žirija u sastavu Dejan Tarana, Nebojša Kolak, Zdravko Komnenović i Milenko Ignjtić treće mjesto podjelile su plivačica Ana Čučković i atletičarka Vanja Spaić, drugo mjesto dijele košarkaš Dejan Šakotić najtalentovanija rukometašica BiH Dragana Boro, dok je i ove godine za najboljeg sportistu proglašen džudista Mitar Mrdić.

Za najperspektivnije sportiste izabrani su košarkaš Jovan Bokić, jiujitsu borac Marija Gordić, rukometašica Mirela Jegdić, plivačica Helena lakić, atletičarka Nikolina Mišić, košarkašica Tijana Miljanović, veslač Mato Ratković, košarkaš Miloš Ćeranić i džudistkinja Sanja Čihorić.

Kolektivi koji su dobili plakete za razvoj sporta u Trebinju su Moto klub TNT, Planinarsko društvo Vučji zub, Veslački klub Trebišnjica. Plakete su dobili i novinari Ratomir Mijanović i Radivoje Gutić.

Najbolji sportski kolektivi u prošloj godini su: Treće mjesto - Jiujitsu klub Leotar, drugo mjesto dijele - Plivački klub i Džudo klub Leotar, dok se na prvom mjestu nalazi - Košarkaški klub Leotar Swisslion.

 

Priznanje za životno djelo u sportskom radu dodijeljeno je Peru Nikoliću, velikom ljubitelju trebinjskog fudbala koji je svoj radni vijek posvetio sportu.

Da podsjetimo grad Trebinje ima 36 registrovanih sportskih kolektiva i nešto više od dvije hiljade sportista.