230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Još jedan uzbudljiv dan na trebinjskom štandu beogradskog Sajma turizma

Trebinje se na 37. sajmu turizma u Beogradu u okviru koga je održan i šesti sajam vina predstavilo u najboljem mogućem svjetlu.

150221 vangogh Duh Trebinja itekako je bio prepoznatljiv na štandu Turističke organizacije iz našeg grada. Posjeta našem štandu je zaista bila izvanredna, svi posjetioci su jednostavno bili oduševljeni autentičnim hercegovačkim specijalitetima od pršuta, sira iz ulja, suvih smokava, do vina koja su odavno pronašla put do mnogobrojnih korisnika širom svijeta.

Štand Trebinja su posjetile mnoge javne ličnosti kojima su prve asocijacije na grad na Trebišnjici, Platani, Dučić, Tvrdoš, Hercegovačka Gračanica i naravno čuveno hercegovačko gostoprimstvo. I ovom prilikom brojni gosti sajma mogli su da prepoznaju jedinstven trebinjski šarm i jednostavnost i otvorenost koja plijeni.

Od Žarka Vica predstavnika turističke organizacije Trebinja saznajemo da je sva tri dana trajanja sajma intezitet posjete našem štandu bio isti, vladala je velika zainteresovanost za turističku ponudu koju su predstavili radnici naše turističke organizacije.

Članovi rok gupe Van Gogh posjetili su štand i degustirali vrhunska vina po kojima je Trebinje prepoznatljivo u cijelom regionu.