230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Leotar bolji od prvoplasiranog Brotnja

KMF Leotar je večeras u okviru 13. kola Futsal Premijer lige savladao lidera na tabeli ekipu Brotnja iz Čitluka rezultatom 2:1, (2:1)

150221 kmf

 Preko 100 gledalaca uživalo je u pravom derbiju u Trebinju. Kao i na dosadašnjim mečevima, kako na gostovanjima tako i na svom parketu Leotara prati loša sreća sa sudijama i očigledno pristrasnim i nekorektnim suđenjem, pa je tako i ovaj put sudijski par u više navrata oštetio trebinjski tim. I pored toga iskustvo je bilo na strani višestrukih šampiona RS i BiH pa su ovaj meč okončali u svoju korist.

Prvo poluvijeme su domaći bili konkretniji i ofanzivniji, dok je drugi dio meča obilježila neizvjesna igra sa dosta dobrih akcija i šansi. Gosti su napadali svim snagama ali odbrana Leotara je funkcionisala bez greške. Nepogriješiv je bio i golman domaćih Sulaver koji je svojim bravurama u nekoliko navrata spasio gol Leotara. Leotar je mogao i prije da stavi tačku na utakmicu u 35. minuti susreta, kada Šaraba ne iskorištava stopostotnu šansu. Brotnjo je zadnjih 5 minuta igrao sa pet igrača ali je odbrana Leotara još jednom bila za pohvalu. Strelci za Leotar su bili Vladisavljević i Šaraba, dok je Galić bio strelac za Brotnjo.

Ovim trujmfom Trebinjci su osigurali priključak vrhu tabele i mirniji nastavak Prvenstva. U narednom kolu Leotar putuje u Sarajevo gdje se sastaje sa ekipom Centar.