230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Večeras hercegovački derbi - Leotar - Heo

Hercegovaki derbi u košarci u kojem se sastaju komšijski rivali Leotar i Heo iz Bileće zakazan je večeras u 20 časova u sportskoj dvorani u Bregovima.

141207 kosarka

Leotar u Prvenstvu nije poražen na svom parketu i veliki je favorit u večerašnjem okršaju, dok su timu iz Bileće potrebni bodovi za opstanak u eliti.

Svakako se očekuje veoma uzbudljiv meč sa puno emocija.

Leotar oslabljen za Šakotića i Sudžuma

KK Leotar je odnedavno zbog povreda oslabljen za dva prvotimca, brzog Sudžuma i izvanrednog Šakotića. Trener trebinjskog tima Dragoljub Vidačić se ipak fokusira na igrače koji su spremni da daju maksimum u igri za novu pobjedu u Trebinju.

"Ne računajući Šakotića i Sudžuma ostali igrači su zdravi, obavljamo posljednje pripreme za večeras i bićemo apsolutno spremni. Što se tiče Heo-a oni su jedan kompaktan, dobar tim koji  igra odlično u napadu i u odbrani, i ako su u napadačkom raspoloženju u šutu za 3 poena onda ih je vrlo teško pobjediti. Sa druge strane mi pokušavamo da podignemo odbranu na veći nivo i nadamo se da ćemo večeras uspjeti da ih zaustavimo. Moji igrači vole da igraju pred punom dvoranom što večeras i očekujemo," rekao je Vidačić za Lokoportal.

150201 ljubo

Ovom prilikom pozivamo sve ljubitelje košarke, sporta i Trebinja da dođu u što većem broju da podrže sjajne trebinjske košarkaše u uzbudljivom hercegovačkom derbiju.